hjemmelaget GRØNNSAKSSUPPE

for 4:

  • 2–3 terninger grønnsaksbuljong
  • salt og pepper
  • 4 gulrøtter
  • ½ sellerirot
  • ½ kålrabi
  • 1 bunt vårløk/purreløk
  • 4 store pølser
  • brokkoli

Denne du bare prøve: Fyll en stor kjele med 1-2 liter vann og 2-3 terninger grønnsaks-buljong. Salt vannet og ha i godt med pepper. Skjær gulrøtter, sellerirot og kålrabi i terninger og kok i ca 10 minutter. Mens de koker kan du skjære vårløk og pølser. Hiv de i kjelen og kok et par minutter til. Ta av kjelen og legg oppskjært brokkoli under vann. La trekke i 5 minuttter. Pølsene kan droppes eller du kan ertatte dem med kylling, fisk eller kjøtt.

En sunn middag som er hyggelig å dele. Kuttingen kan alle hjelpe til med, sosialt og litt raskere.